Risotto cu hribi de padure
Ingrediente: orez cu bob rotund, hribi de padure uscati 4%, ceapa uscata, patrunjel uscat.
Cantitate: 250g.
Mod de preparare: Se prajeste continutul cu 2 linguri de ulei de masline timp de 5 minute.Se pun 50ml de vin alb si se lasa la fiert
pana se evapora.Se adauga treptat,in doze mici,650ml de supa sau apa si se lasa la foc mic.La final se amesteca cu putin unt si apoi se
razuieste cascaval parmezan pentru ai da o textura cremoasa.Se condimenteaza dupa gust.
A se pastra in loc uscat si racoros.
Valori nutritionale la 100g.
– valoare energetica: 250kcal.
– hidrati de carbon 5g. din care zaharuri 0g.
– proteine 28g.
– grasimi 1g. din care grasimi saturate 0 g.
– fibre 57g.
– sare 0g.
– fara gluten
Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata.
Produs in Romania.
Fii primul care adaugi o recenzie la „Risotto (orez) cu hribi de padure”