Povestea noastra!

Descoperă farmecul autentic al produselor locale din Bacania lui Tomița! Aici vei găsi delicii artizanale preparate cu dragoste de noi dar si de mici producători din tara. Oferim gusturi autentice și susținem comunitatea prin fiecare produs achiziționat. Vino să te bucuri de arome tradiționale și să încânți-ți papilele gustative cu bucatele din Bacania lui Tomița!

Tomita a prins viata in 2017, ca un proiect mic, local, ca o mica afacere de familie, devenind apoi producator, bacania lui Tomita este locul unde gasesti produse facute cu suflet pentru suflete! Fiecare gust si fiecare aroma sunt alese cu grija pentru a crea experiente culinare autentice….si pentru a aduce in cat mai multe casute sau camarute produse din ingrediente naturale, facute dupa retete simple, produse foarte gustoase cum ar fi zacusca, dulceata, compot, fiind disponibile insa si vinuri de nisa romanesti de exemplu, iar, de pe alta parte, pentru o atmosfera de familie cat mai autentica, denumind tot ce putem oferi drept Bunataturi pentru Suflet, delicii si dichisuri.
Si astfel, Bacania lui Tomita se umple in primul rand de bucurie ca va putea oferi fel si fel de produse realizate in primul rand de catre familii, pentru familii.

Ai un produs fain, artizanal si ai nevoie de ajutor sa-l faci cunoscut?Hai sa ne auzim, suntem aici sa te ajutam

Pentru parteneri!

Magazin: Str. Camil Petrescu 3C – aleea pietonala din cartierul Coresi Brașov

sau in Rasnov

Str. Florilor nr.27 parterul pensiunii Rosenau
Telefon: 0735 522 442


Te asteptam in echipa noastra!

Vrei să te alături echipei de pisicuţe harnicuţe?

Scrie-i lui Tomiţă si spune-i de ce consideri ca ai fi potrivit pentru rolul de partener! Suntem nerabdatori sa descoperim gusturi unice, artizanale!

 

Mesajul tau!