INFORMATII LIVRARE

LIVRAREA COMENZILOR
Produsele comandate prin intermediul website-ului nostru www.bacanialuitomita.ro se livreaza in toata tara, utilizand ca modalitate de livrare curieratul rapid.

Pentru livrarile internationale, cumparatorul va suporta intregul cost de transport.

DURATA LIVRARII
Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate si distanta de livrare. Comenzile vor fi realizate in maximum 3-5 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, vi se va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. In general durata de expediere pentru produsele ce nu sunt in stoc este de 7-10 zile lucratoare.

COSTUL LIVRARII
– Transport curierat rapid  metoda clasica – cost  transmis telefonic dupa plasarea comenzii
– Transport gratuit peste 500 lei in tara
– Transport gratuit in orasul Brasov, si imprejurimi distanta maxima 10 km, comanda minima 100 lei.

METODE DE PLATA

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.bacanialuitomita.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

TRANSFER BANCAR
Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:
SC CAMARA LUI TOMITA SRL
CUI: 38359100
NR. REG.COM.: J08/2853/2017
SEDIUL SOCIAL: STR. LUCIAN BLAGA NR. 7 RASNOV
JUD. BRASOV
PUNCT DE LUCRU: STR. CAMIL PETRESCU 3C CARTIER CORESI JUD. BRASOV
BANCA: ING BANK NV
CONT IBAN: RO56INGB0000999908776754

PRIN CARD BANCAR- ONLINE
Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

IMPORTANT DE STIUT! – PENTRU PLATILE PRIN CARD BANCAR NU ESTE PERCEPUT NICI UN COMISION!